Vegansk KLADDKAKA!
Yay! Äntligen ett enkelt recept på ljuvligt god Vegansk kladdkaka. Bifogad bild är en självtagen sådan och visar därmed hur fin den faktiskt kan bli.
Ugn 175 grader
Till kladdkakan behövs:
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakako
3 dl socker (detta kan man naturligtvis minska på!)
1,5 dl Oatlygrädde/Sojagrädde
50 g smält margarin
Ett halvt kryddmått salt
Tillagning:
Rör ihop alla ingredienser förutom margarinet som ska först ska smältas i kastrull. Rör sedan ner margarinet utan att först låta det svalna. Sen ner i en smord och ströad form som ställs in i mitten av ugnen i ca 35 min.
Serveras med en klick grädde av valbart slag.
Enjoy!
Ugn 175 grader
Till kladdkakan behövs:
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakako
3 dl socker (detta kan man naturligtvis minska på!)
1,5 dl Oatlygrädde/Sojagrädde
50 g smält margarin
Ett halvt kryddmått salt
Tillagning:
Rör ihop alla ingredienser förutom margarinet som ska först ska smältas i kastrull. Rör sedan ner margarinet utan att först låta det svalna. Sen ner i en smord och ströad form som ställs in i mitten av ugnen i ca 35 min.
Serveras med en klick grädde av valbart slag.
Enjoy!
Kommentarer
Trackback